مجید مظفری

از ویکی‌گفتاورد

مجید مظفّری (۱۱ فوریه ۱۹۵۱) (۲۲ بهمن ۱۳۲۹) بازیگر ایرانی است. زادهٔ تهران، دیپلم‌گرفتهٔ دبیرستان؛ از سال ۱۹۷۱م/ ۱۳۵۰ش به تئاتر، از ۱۹۷۳م/ ۱۳۵۲ش به سینما و از ۱۹۸۸م/ ۱۳۶۷ش به تلویزیون درآمد.[۱]

گفتاوردها[ویرایش]

  • خیلی متأسف شدم وقتی شنیدم حاج قاسم شهید شده‌است. از همان لحظه نگرانی‌ام شروع شد و گفتم چه می‌شود و قرار است چه اتفاقی بیفتد. انرژی خیلی بدی داشتم و اضطراب تمام وجودم را فرا گرفته بود. اما وقتی تشییع پیکر مطهر ایشان را دیدم آرام شدم و این همبستگی و سیل خروشان یکدلی و همدلی را دیدم… به غربی‌ها می‌گویم یک چیزی را فراموش نکنند که خورشید از شرق طلوع می‌کند. ما باید ریشه‌ای انتقام بگیریم؛ این اولین باری نیست که آمریکایی‌ها چنین کاری کرده‌اند و آخرین بار هم نیست؛ آمریکا مثل ترامپ کم ندارد و باید کاری کنیم بار آخرشان باشد.
    • ۶ ژانویه ۲۰۲۰/ ۱۶ دی ۱۳۹۸؛ مصاحبه با «تسنیم»[۲]
  • هنرمندان آدم‌های خودخواهی هستند و دوست دارند دیده و مطرح شوند و سر زبان‌ها بیفتند، بعضی‌ها مسیر درست را انتخاب می‌کنند و برخی در حاشیه این کار را انجام می‌دهند که مخالف آن هستم.
  • از روز نخست فعالیت‌ام در بازیگری هر فیلمی یک تجربه و آموزش برای فیلم‌های بعدی ام بود. این فیلم‌ها سبب رشد و معرفی بیشتر من به جامعه و سینمادوستان شدند و برایم ارزشمند هستند چون آثاری بودند که مردم با من بیشتر آشنا شدند و من هم با هنر سینما بیشتر آشنا شدم.
    • ۶ اکتبر ۲۰۲۰/ ۱۵ مهر ۱۳۹۹؛ مصاحبه با روزنامهٔ «خراسان»[۳]
  • سن که یک عدد بی‌ارزش در شناسنامه است. نه جان دارد و نه کاری می‌تواند بکند. آنچه مهم است، آدم‌ها هستند که با روح و قلب خود به زندگی و روزهای آن مفهوم می‌دهند.
  • من در یک خانواده پرجمعیت متولد و بزرگ شدم. ارتباط بین پدر و مادرم بسیار عالی بود. در تمام عمرم ندیدم حتی برای یک‌بار هم که شده آنها به هم بی‌حرمتی کنند یا اختلاف داشته باشند. در خانه ما همیشه صلح برقرار بود. من خواهر دوقلو دارم، رابطه‌ام با خواهرم بی‌نظیر بود و همه اینها به من یاد داد باید چگونه رفتار کنم که خانواده‌ای ایمن داشته باشم. از پدرم و برادرانم آموختم وقتی در خانواده بتوانی حرف بزنی و با دیگر اعضای خانواده رفیق باشی، به دیگران که خارج از خانواده هستند نیاز نداری. فضای خانه پدری را به خانواده خودم هم آوردم و همه تلاشم را کردم خانواده ایمنی را شکل بدهم که خدا را شکر موفق شدم. با همسرم تا بود رابطه عالی داشتم و با دخترم نیز.
  • زیاد اهل نصیحت نیستم چون معتقدم بچه‌ها ما را می‌بینند و یاد می‌گیرند. اگر می‌خواهم بچه‌ام در تمام مراحل زندگی‌اش درست رفتار کند باید از همان اول به خودم یادآوری کنم که او، مرا به عنوان اولین الگویش می‌بیند و همه دیده‌هایش را ثبت کرده و در زندگی اول از آنها استفاده می‌کند. پس باید حواسم باشد جوری رفتار نکنم که بدآموزی داشته باشم و فرزندم که بزرگ شد به جای رفتار مطلوب و درست زندگی سختی را تجربه کند.
  • صبور باش حتی وقتی شرایط به نفعت نیست. آرام که باشی، صبر که داشته باشی، راهی برای حل مسئله پیدا خواهی کرد. عصبانیت و عجله آسیب‌ها را بیشتر می‌کند. هرگز نگذار دیگران آن‌قدر قوی باشند که تو را عصبانی کنند. تو که آرام باشی آنها مجبور می‌شوند، آرام باشند و به حرفت گوش کنند، آن وقت است که برگ برنده دست توست.
    • ۱۲ اکتبر ۲۰۲۰/ ۲۱ مهر ۱۳۹۹؛ مصاحبه با «جام جم»[۴]

منابع[ویرایش]

  1. امید، جمال. فرهنگ سینمای ایران. تهران: نگاه، ۱۳۷۷ش-۱۹۹۸م. ۴۱۷. شابک ‎۹۶۴۶۱۷۴۸۹۲. 
  2. «اضطراب "مجید مظفری" از شنیدن خبر شهادت "حاج قاسم"/ غربی‌ها فراموش نکنند خورشید از شرق طلوع می‌کند». تسنیم، ۱۶ دی ۱۳۹۸. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی در ۹ ژوئن ۲۰۲۲. 
  3. «صریح با مجید مظفری دربارهٔ پول‌های کثیف و باند بازی در سینما». روزنامهٔ «خراسان»، ۱۵ مهر ۱۳۹۹. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی در ۹ ژوئن ۲۰۲۲. 
  4. «به دخترم گفتم روی من حساب کن». جام جم، ۲۱ مهر ۱۳۹۹. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی در ۹ ژوئن ۲۰۲۲. 

پیوند به بیرون[ویرایش]

ویکی‌پدیا مقاله‌ای دربارهٔ