سازمان بهزیستی ایران

از ویکی‌گفتاورد

سازمان بهزیستی ایران


گفتاوردها[ویرایش]

  • «بهزیستی سنگین‌ترین و پرافتخارترین کارهای اجتماعی را بر عهده دارد. بهزیستی سازمانی است که مرهم بر زخم‌های جانکاه جامعه می‌گذارد. بهزیستی کانونی است که شجاعانه با آسیب‌های جامعه مبارزه می‌کند.»
  • «وقتی آمار می‌گوید سه میلیون زن سرپرست خانوار در کشور وجود دارد، از آن سو اعتیاد در حال گسترش است و حدود ۲۳ درصد جمعیت ۱۵ تا ۶۰ سال کشور به بیماری‌های روحی و روانی مبتلا هستند، خودبه‌خود روند آسیب‌های اجتماعی روند روبه‌رشدی در تمام ابعاد است. پسر معتاد، دختر فراری و بحث افزایش درصد زنان آسیب‌دیده نسبت به گذشته، همه و همه حکایت از این موضوع دارد که این روند فزاینده است، متأسفانه ما در این موج هستیم، وقتی افزایش ۵۳ درصدی رشد آسیب‌های اجتماعی در پنج سال اتفاق افتاد و نوع مصرف مواد اعتیادآور از سنتی به صنعتی در گذر پنج سال از چهار درصد به ۲۴ درصد رسیده خود حکایت از موج دارد. ما از لحاظ ازدواج شش درصد منفی و از لحاظ طلاق رشد ۵٬۶ درصد مثبت است. اینها نشان می‌دهد در بحران هستیم و واقعیت‌های موجود این را نشان می‌دهد.»
  • «ما ۱۰ هزار ولگرد، رهاشده، بیمار، مهجور و... در سطح تهران داریم. زن و مرد در حال مصرف هستند. این می‌تواند انتقال فرهنگ بد باشد. جایی به نام پایتخت جمهوری اسلامی ایران مورد بازدید میهمانان خارجی شامل سفرا و هیئت‌ها قرار می‌گیرد و می‌آیند می‌بینند.»
  • « تمامي تلاش دولت اين است که با ارائه خدمات به اين فرزندان در آينده در هيچ زمينه‌اي اعم از علمي و شغلي احساس کمبود، نکنند، کما اينکه از درون همين مراکز و محيط‌ها، نخبگان و استعدادهاي درخشاني بيرون آمده و به جامعه خدمت کرده‌اند.»
  • « اینکه دولت باید از نوجوانان و جوانان تحت پوشش بهزیستی پس از دوران سربازی حمایت کند تا آنان بتوانند وارد اجتماع شده و به زندگی خود سر و سامان دهند، موضوعی درست است و دولت در شرایط رونق اقتصادی می‌تواند شرایط اشتغال و حمایت از این جوانان را فراهم کند.»
  • « بهزیستی یک سازمان با هویت است و ۲۲ هزار پرسنل سازمان بهزیستی در هرگوشه از ایران در حال تلاش برای خدمات رسانی به جامعه هدف هستند. ما باید در سازمان بهزیستی کشور علمی‌تر و کارشناسی‌تر حرکت کنیم و از ظرفیت همه نیرو‌های سازمان استفاده بهینه کنیم.»

منابع[ویرایش]

ویکی‌پدیا مقاله‌ای دربارهٔ