خودکشی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی‌گفتاورد
محتوای حذف‌شده محتوای افزوده‌شده
جز افزودن سریع رده "رذائل و گناهان" (با استفاده از رده ‌ساز)
←‏گفتاوردها: ابرابزار
خط ۲: خط ۲:


== گفتاوردها ==
== گفتاوردها ==
* «تنها یک مسألۀ فلسفی واقعاً جدی هست و آن هم خودکشی است.. این قضاوت که زندگی به زحمتِ زیستن می ارزد یا نمی ارزد پاسخی است به مسألۀ اساسی فلسفه... من هرگز ندیده ام کسی به دلایل معرفت شناسی خودکشی کند. گالیله به یک حقیقتِ علمی مهم دست یافته بود ، همین که دید آن حقیقت ، زندگی او را در خطر قرار می دهد ، آشکارا به انکارِ آن برخاست.به یک اعتبار ، کار درستی کرد. چون این حقیقت ارزشِ آن را نداشت که وی به خاطرِ آن سوزانده شود. »
* «تنها یک مسألهٔ فلسفی واقعاً جدی هست و آن هم خودکشی است.. این قضاوت که زندگی به زحمتِ زیستن می‌ارزد یا نمی‌ارزد پاسخی است به مسألهٔ اساسی فلسفه... من هرگز ندیده‌ام کسی به دلایل معرفت‌شناسی خودکشی کند. گالیله به یک حقیقتِ علمی مهم دست یافته بود، همین که دید آن حقیقت، زندگی او را در خطر قرار می‌دهد، آشکارا به انکارِ آن برخاست. به یک اعتبار، کار درستی کرد. چون این حقیقت ارزشِ آن را نداشت که وی به خاطرِ آن سوزانده شود.»
** [[آلبر کامو]] <small>از کتابِ « دلهرۀ هستی » نشر نگاه ، ۱۳۹۱ ، ص ۱۱۰ ، از افسانۀ سی زیف</small>
** ''[[آلبر کامو]]'' <small>از کتابِ «دلهرهٔ هستی» نشر نگاه، ۱۳۹۱، ص ۱۱۰، از افسانهٔ سی زیف</small>
* «هیچ دلیلی حتی ضعیف‌ترین آن، درباره اینکه اجازه انتحار به کسی داده شود، در منابع [[اسلام]]ی وجود ندارد.»
** ''[[رسول سیاف]]''<ref>http://www.bokhdinews.com/social/10699-عبدالرب-رسول-سیاف-هیچگونه-جواز-شرعی-برای-انتحار-موجود-نیست</ref>


== منابع ==
[[en:Suicide]]
[[رده:مرگ و مردن]]
[[رده:مرگ و مردن]]
[[رده:رذائل و گناهان]]
[[رده:رذائل و گناهان]]

نسخهٔ ‏۱۷ سپتامبر ۲۰۱۶، ساعت ۱۹:۳۹

خودکشی (انتحار) عملِ کُشتنِ خود است.

گفتاوردها

  • «تنها یک مسألهٔ فلسفی واقعاً جدی هست و آن هم خودکشی است.. این قضاوت که زندگی به زحمتِ زیستن می‌ارزد یا نمی‌ارزد پاسخی است به مسألهٔ اساسی فلسفه... من هرگز ندیده‌ام کسی به دلایل معرفت‌شناسی خودکشی کند. گالیله به یک حقیقتِ علمی مهم دست یافته بود، همین که دید آن حقیقت، زندگی او را در خطر قرار می‌دهد، آشکارا به انکارِ آن برخاست. به یک اعتبار، کار درستی کرد. چون این حقیقت ارزشِ آن را نداشت که وی به خاطرِ آن سوزانده شود.»
    • آلبر کامو از کتابِ «دلهرهٔ هستی» نشر نگاه، ۱۳۹۱، ص ۱۱۰، از افسانهٔ سی زیف
  • «هیچ دلیلی حتی ضعیف‌ترین آن، درباره اینکه اجازه انتحار به کسی داده شود، در منابع اسلامی وجود ندارد.»

منابع