فریبا کوثری

از ویکی‌گفتاورد

فریبا کوثری (۲۲ نوامبر ۱۹۶۶) (۱ آذر ۱۳۴۵) بازیگر ایرانی است. زادهٔ زاهدان، دپیلمهٔ رشتهٔ اقتصاد؛ از سال ۱۹۸۸م/ ۱۳۶۷ش به سینما و تلویزیون درآمد و نقش‌هایی آفرید.[۱]

گفتاوردها[ویرایش]

  • من از جمله افرادی هستم که معتقدم آدم خودش سرنوشتش را می‌سازد و تمام انرژی‌های اطراف باعث می‌شود در زندگی یک فرد اتفاقات خوشایند یا بد بیفتد.
  • خوب بودن آدم‌های اطرافم من را شاد می‌کند و زمانی که از چیزی ناراحت هستم گریه می‌کنم. اصولاً آدم تنهایی هستم و خیلی از اوقات تنهایی و غربت را با تمام وجودم حس کردم.
    • ۲۵ مارس ۲۰۱۳/ ۵ فروردین ۱۳۹۲؛ در برنامهٔ «گفتگوی تنهایی»، شبکهٔ چهار سیما[۲]
  • چرا همیشه نقش زن‌های مثبت و مهربان را بهم می‌دهند؟ واقعیت این است که از این جور نقش‌ها خسته شده‌ام.
  • من در زاهدان به دنیا آمده‌ام. اما اصلیتم زاهدانی نیست البته این به‌آن معنا نیست که مردم این شهر و استان سیستان و بلوچستان را دوست ندارم. به مردم این استان بسیار احترام می‌گذارم و آنها را دوست دارم. پدرم معاون اداره پست، تلفن و تلگراف بود به همین دلیل قبل از تولدم، خانواده‌ام به زاهدان رفته بودند و من در آنجا متولد شدم. حدود ۴۰ سال است که از زاهدان به تهران آمده‌ام. این که زاهدان در شکل‌گیری رویاهایم تأثیری داشته؟ باید بگویم: نه! راستش را بخواهید این حرف‌ها مال بچه‌های امروزی است که دنیای مجازی خیال‌پردازشان کرده‌است! اما من هم مثل همه آدم‌ها آرزوها و اهدافی داشتم که تلاش کردم به آنها برسم و به برخی از آنها رسیدم و به بعضی هم نرسیدم. این‌که در زاهدان که منطقه محروم است به دنیا آمدم و بعد تصمیم گرفتم رشد کنم از آن شهر بیرون بیایم، نه! اصلاً اینطور نبود. والدینم تهرانی بودند و بعد از انتقال پدرم به تهران آمدیم. اما هیچ‌کدام از اینها مهم نیست چون در هر کجای ایران که باشم در بخشی از سرزمینم هستم. به مردم سیستان و بلوچستان بسیار احترام می‌گذارم چون مردم بسیار شریفی هستند، هر چیزی که دارند را در طبق اخلاص می‌گذارند و به شما می‌دهند و اگر با شما عقد اخوت و برادری ببندند تا پای جان پای این عهد و پیمان می‌مانند.
    • ۴ اکتبر ۲۰۱۶/ ۱۳ مهر ۱۳۹۵؛ مصاحبه با «جام جم»[۳]

منابع[ویرایش]

  1. امید، جمال. فرهنگ سینمای ایران. تهران: نگاه، ۱۳۷۷ش-۱۹۹۸م. ۳۶۲. شابک ‎۹۶۴۶۱۷۴۸۹۲. 
  2. «فریبا کوثری: آدم غمگین و تنهایی هستم». خبرآنلاین، ۶ فروردین ۱۳۹۲. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی در ۲ ژوئن ۲۰۲۲. 
  3. «فریبا کوثری: جایزه‌ام را از مردم گرفتم». جام جم، ۱۳ مهر ۱۳۹۵. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی در ۲ ژوئن ۲۰۲۲. 

پیوند به بیرون[ویرایش]

ویکی‌پدیا مقاله‌ای دربارهٔ