ریچارد نفیو
ظاهر
ریچارد نفیو (به انگلیسی: Richard Nephew) سیاستمدار، نویسنده، محقق و مدیر برنامهٔ مرکز سیاست جهانی انرژی در دانشگاه کلمبیا است. وی مدیر پژوهشی و ارشد پژوهشی مرکز سیاست جهانی انرژی در دانشگاه کلمبیا است. وی معمار تحریمهای آمریکا علیه ایران در دوره اوباما بودهاست.
گفتاوردها
[ویرایش]- «در سالهای ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ خرد جمعی در واشینگتن ایجاب میکرد که اعمال تحریمها بر واردات بنزین ایران و سایر محصولات نفتی و بنزینی میتواند دولت ایران را از پای درمیآورد. نماینده جمهوریخواه سنا آقای مارک کرک که یکی از طرفداران اصلی تحریم ایران بود در سال ۲۰۱۰ استدلال کرد که قرنطینه بنزین درمورد ایران میتواند چنان آثار وخیمی بر ایران داشته باشد که او را متقاعد کند برنامه هستهایاش را کنار بگذارد… پالایشگاههای خود را بازطراحی کرد تا نیاز بنزین داخلی را تأمین کند»
- ریچارد نفیو، مسئول طراحی تحریمهای ایران در کتاب هنر تحریمها.[۱]
- «آمریکاییها بعد از اعمال تحریمهای فعال (بین سالهای ۱۳۷۵ تا ۱۳۸۳) دریافتند علاوه بر نفت و گاز، صنایعی چون پتروشیمی، خودروسازی و کالاهای مصرفی بیشترین آسیب را از تحریم میبینند. بر این اساس، در تحریمهای سال ۲۰۱۰ بخش پتروشیمی ایران و از جمله واردات بنزین به ایران تحت تحریم قرار گرفت اما این استراتژی بهزودی شکست خورد، زیرا ایرانیها با بهینهسازی مصرف سوخت که منجر به کاهش مصرف شد و همچنین تولید سوخت (بنزین و گازوئیل) در پالایشگاههای خود، موفق شدند استراتژی تحریم پتروشیمی و بنزین را دور بزنند.[۲]
منابع
[ویرایش]- ↑ «کلید عبور از خام فروشی فرآوری منابع نفتی با استفاده از ظرفیتهای داخلی». کیهان.
- ↑ «کدام حوزههای اقتصادی ایران در تحریم آسیب پذیرترند؟». باشگاه خبرنگاران جوان.