مجید مجیدی
ظاهر
مجید طالش مجیدی (۱۵ آوریل ۱۹۵۹) (۲۵ فروردین ۱۳۳۸) کارگردان و بازیگر ایرانی است. زادهٔ تهران، دیپلمگرفتهٔ دبیرستان، از سال ۱۹۸۲م/ ۱۳۶۰ش به بازیگری سینما، از ۱۹۸۵م/ ۱۳۶۳ش به کارگردانی فیلم درآمد و فیلمهای بلند و کوتاه بسیاری کارگردانی و نویسندگی نمود.[۱]
گفتاوردها
[ویرایش]- خود را با افتخار یک مسلمان میدانم و خوشبختانه من در کشوری به دنیا آمدم و رشد کردم که از همان سالهای ابتدای زندگی با همه وجودم دریافتم: دینی که پدران ومادرانم برگزیدهاند آیینی مملو از مهر و محبت وعشق است و کینهورزی وانتقام جایی درآن ندارد و خدایش همواره با صفات «مهربان» و «رحیم» شناخته میشود و در کتاب آسمانی اش قران ۱۱۳ باردر ابتدای هر سوره جملهای تکرار میشود که پیامآور محبت و مهربانی گسترده وهمیشگی خداوند است.
- من در سرزمینی پا به جهان گذاشتم که مردم مسلمانش با هر گونه خشونت مذهبی بیگانه بودند و قرنها پیروان ادیان ومذاهب دیگر را به همسایگی و همزیستی مسالمت آمیز خویش پذیرفته بودند زیرا به پیامبری ایمان داشتند که سراسر زندگیش را مهربانی و عشق به دیگران دربر گرفته بود و نه تنها به مسلمانان و پیروان خویش که به همه انسانها با هر نژاد و زبان و حتی به حیوانات و گیاهان و درختان نیز مهر میورزید.
- ۱۵ مارس ۲۰۱۴/ ۲۴ اسفند ۱۳۹۲؛ سخنرانی در دفتر سازمان ملل در ژنو[۲]
- همین عربستانیها از داعش حمایت کردند و دستشان در جاهای دیگر در دست اسرائیل بود و نوع قرائتشان از اسلام مشخص است… آنها نمیخواهند قرائت درست از اسلام رحمانی در دنیا شنیده شود و مخالف نگاه ما هستند.. همه جا دلارهای عربستان راهمان را بست. برای خودم حیرتانگیز بود که قدرت دلاری اینها آنقدر زیاد است که حتی میتوانند اروپاییها را هم بخرند…
- ۱۶ اوت ۲۰۲۱/ ۲۵ مرداد ۱۴۰۰؛ مصاحبه با خبرگزاری «مهر»[۳]
منابع
[ویرایش]- ↑ امید، جمال. فرهنگ سینمای ایران. تهران: نگاه، ۱۳۷۷ش-۱۹۹۸م. ۳۹۹. شابک ۹۶۴۶۱۷۴۸۹۲.
- ↑ «صحبتهای روشنگرانه مجید مجیدی در خصوص اسلامهراسی و ایرانهراسی غرب». قدس، ۲۴ اسفند ۱۳۹۲. بایگانیشده از نسخهٔ اصلی در 2 مارس ۲۰۲۲.
- ↑ «روایت مجید مجیدی از مصائب فیلمسازی مذهبی/ دیگر خسته شدهام!». مهر، ۲۵ مرداد ۱۴۰۰. بایگانیشده از نسخهٔ اصلی در 2 مارس ۲۰۲۲.