پرش به محتوا

جمهوری دموکراتیک کنگو

از ویکی‌گفتاورد

با جمهوری کنگو اشتباه نشود.
جمهوری دموکراتیک کنگو با نام پیشین زئیر، کشوری در مرکز آفریقا.

گفتاوردها

[ویرایش]
۳۰۰px
۳۰۰px
  • «ما برای مبارزه با شری که به کنگو روی آورده، به همبستگی دولت‌های اروپایی نیاز داریم. امروزه تجاوز توأم با خشونت علیه زنان دارد جنبه عمومی پیدا می‌کند. این سلاحی فوق‌العاده خطرناک است که وجدان بشری همه ما را نابود می‌کند.»
  • «متأسفانه در کنگو با گروه‌های مسلح بسیاری مواجهیم که از طرف شرق از بوروندی، رواندا و اوگاندا می‌آیند. آنها در کنگو با گروه‌های مسلح محلی که «مای-مای» نامیده می‌شوند در ارتباط قرار می‌گیرند. آنها جوانانی هستند که شستشوی مغزی داده شده‌اند و در حقیقت به نابودی جامعه دست می‌زنند تا سرزمین شان را اشغال کنند و آنها را مورد بهره‌کشی قرار دهند.»
  • «اینجا زنانی هستند که نمی‌دانم در چه موارد بیشماری مراقبت از بیماران دیگر را برعهده می‌گیرند و من از خود می‌پرسم آنها چگونه سر پا می‌ایستند؟ این زنان برای خودشان کاری نمی‌کنند اما برای بچه‌ها و اعضای خانواده شان بارها برمی‌خیزند و روی پا می‌ایستند. فکر می‌کنم باید از این زنان بسیار بیاموزیم.»

درباره

[ویرایش]
  • «پرچم : پرچم رسمی که در حال حاضر [۱۹۹۱م] در زئیر پرچم رسمی شمرده می‌شود از سال ۱۹۷۱ مورد استفاده قرار گرفته و قبل از آن پرچم دیگری رایج بود که منسوخ گردید :. رنگ‌های رایج در پرچم کشورهای آفریقایی (سبز، زرد و قرمز) در این پرچم وجود دارد؛ ولی طرز قرار گرفتن آن‌ها به صورت نوارهای افقی نمی‌باشد. پرچم زئیر از رنگ سبز روشن تشکیل شده که نشانهٔ وحدت شمرده شده است. در وسط این پرچم دایرهٔ زردی دیده می‌شود که در آن دستی یک مشعل فروزان را نگهداشته است و رنگ‌های شعله‌های مشعل قرمز است. این آرم، قبلاً در جنبش همگانی مردم زئیر برای استقلال مورد استفاده قرار می‌گرفت و بعدها در پرچم آن کشور به عنوان علام رسمی پذیرفته شد. مشعل فروزان با شعله‌های قرمز در درون یک دایرهٔ زردرنگ سمبل روح انقلاب و یادآور شهدای انقلاب و استقلال شمرده شده است و دستی که مشعل را نگهداشته، نشانهٔ انقلاب در حال پیشرفت می‌باشد.»
    • رسول خیراندیش در اثرش چاپ ۱۳۷۰/ ۱۹۹۱م[۴]

منابع

[ویرایش]
ویکی‌سفر مقاله‌ای دربارهٔ