محمد نوریزاد: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی‌گفتاورد
محتوای حذف‌شده محتوای افزوده‌شده
کافر مقدس (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
کافر مقدس (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۶۷: خط ۶۷:
*''' [http://s5.picofile.com/file/8137771326/Mohammad_Noorizad_Ma_Adam_Koshteheem.mp4.html مستند ما آدم کشته‌ایم]
*''' [http://s5.picofile.com/file/8137771326/Mohammad_Noorizad_Ma_Adam_Koshteheem.mp4.html مستند ما آدم کشته‌ایم]


'''[http://www.youtube.com/watch?v=Utgx5Egd3Ts مستند شعبان بی مخ ها۳] '''
*'''[http://www.youtube.com/watch?v=Utgx5Egd3Ts مستند شعبان بی مخ ها۳] '''

نسخهٔ ‏۲۹ اکتبر ۲۰۱۴، ساعت ۲۲:۴۷

محمد نوری زاد (زادهٔ ۱۹ آذر ۱۳۳۱) نویسنده و فیلمساز ایرانی است.

با منبع

  • «ما به اسم خدا دروغ گفتیم، به اسم خدا مردم رو زدیم، به اسم خدا مردم رو کشتیم!»

مستند شعبان بی مخ ها۳

  • «هر چه مفسده می‌بینید، یک سرش سپاه پاسداران است!

از بس دزدی فراوان شده دیگران هم به خودشان اجازه می‌دهند که در بخش‌های مختلف بدزدند. وقتی که آقا مجتبا خامنه‌ای می‌آید و کودتای سال ۸۸ را مدیریت می‌کند و کسی مثل احمدی نژاد را بر سر مردم آوار می‌کند، خب چرا احمدی نژاد فرش زیر پای او نشود و میلیاردها پول زیر پای او نریزد؟! طبیعی است که وقتی شما یک آدم ناچیز را برکشیدید و به او موقعیت دادید آن آدم ناچیز امضاهای خود را به سمت اجابت خواسته‌های شما هدایت می‌کند. یا مثلا شما ببینید نفت کشور را می‌سپارند به سرداری که دست چپ و راستش را نمی‌شناسد و دو کلمه حرف نمی‌تواند بزند. آخر مگر می‌شود نفتی که باید بزرگ ترین تخصص‌ها و نخبگی‌ها در آن دست به دست شود وزیرش بشود یک سردار سپاه. چرا؟! برای اینکه بلعیدن‌های سپاه هموار شود!»

مصاحبه با شبکهٔ تلویزیونی اندیشه

  • «ما باید باور کنیم که در آزمون ۳۳ سالهٔ انقلاب اسلامی و در پیاده کردن آن وعده‌هایی که به مردم دادیم مردود شدیم. این یک حقیقت است، اگر چه تلخ!»

مستند ما آدم کشته‌ایم

  • «ما نشان دادیم که دینداران و روحانیان اگر بر مسند قدرت بنشینند می‌توانند دروغ بگویند، می‌توانند به همهٔ وعده‌هایی که دادند پشت کنند، می‌توانند برخلاف همهٔ صحبت‌هایی که در مورد دنیاگریزی داشته‌اند دنیا را در آغوش بگیرند، می‌توانند ظلم کنند، می‌توانند غارت کنند، می‌توانند آدم بکشند!»

مستند ما آدم کشته‌ایم

  • «ما گرفتار جماعتی شده‌ایم که تخصص را بر نمی‌تابند، ادب را بر نمی‌تابند، فهم و خرد را بر نمی‌تابند؛ و چون خودشان نمی‌توانند با شتابِ فهم و خرد هماهنگ شوند، فتوا می‌دهند که حرام است... !

اینگونه راه را بر رشد جوان‌ها و مردم می‌بندند و متخصصین و فهمیدگان را فراری می‌دهند.»

مصاحبه با شبکهٔ تلویزیونی ایران فردا

  • «سی و شش سال است اینها حجاب حجاب کرده‌اند. بر بی حجابان هتاکی کرده و عرصه را بر آنان تنگ گرفتند و ناجوانمردانه یک امر شخصی را حکومتی کرده‌اند. اما این‌ها یک بار جرأت نکرده‌اند یک بانوی بی حجاب و یک بانوی محجبه را در تلویزیون بیاورند و از آنها بخواهند با هم بحث کنند.»

مصاحبه با شبکهٔ تلویزیونی ایران فردا

  • «آیت الله‌های ما نمی‌توانند با جهان فهم همپا شوند. آیت الله‌های ما بیست دقیقه نمی‌توانند با یک جوان صحبت کنند. به همین دلیل است که آیت الله مکارم شیرازی اینترنت پرسرعت را حرام اعلام می‌کند یا مثلا علم الهدی بزرگترین معضل خود را وزیر ارتباطات می‌داند.

وقتی هم فضا آنقدر تنگ شد که امکان جولان برای خردمندان نبود، طبیعی است که انسان خردمند کوچ می‌کند. حالا فضا از تخصص خالی می‌شود و این همان چیزی است که مطلوب نظر این هاست.»

مصاحبه با شبکهٔ تلویزیونی ایران فردا

  • «مرجعیت به خاطر جاماندگی اش در هشتصد سال پیش محتاج نفهمیدن مردم است.

یعنی تا جهل هست، تقلید نیز برقرار است...»

مصاحبه با شبکهٔ تلویزیونی ایران فردا

  • «شما نگاه بکنید ما در ایران یک آیت الله نداریم که در مقابل این همه مفسده گریبان بدرد، اما به خاطر چند تار موی بانوان یا به خاطر عکس حضرت عباس گریبان دریده‌اند!

این همه معتاد داریم، این همه دختران ما را به تن‌فروشی می‌برند، جوانان ما گرفتار هزار جور مفسده و بیکاری و بی هویتی اند. آنوقت این آیت الله‌های ما چسبیده‌اند به حجاب و روخوانی قرآن و ... این‌ها علاقه‌ای به فهم و خرد ندارند. به محض برآمدن خرد و نخبگی، اینها فرو می‌ریزند و حرفی برای گفتن ندارند.»

مصاحبه با شبکهٔ تلویزیونی ایران فردا

  • «آزادی یعنی اینکه رهبر از لحاظ حقوق شهروندی باید با یک روستایی برابر باشد. البته این موضوع این روزها تبدیل به یک طنز شده است!

براستی چه کسی جرات دارد از رهبر شکایت کند؟!»

مصاحبه با شبکهٔ تلویزیونی اندیشه

  • «ستار بهشتی یک کارگر گمنام بود، او را کشتند. فکر کردند می‌توانند سر و ته ماجرای یک کارگر گمنامی که کشته شده را هم بیاورند. نمی‌دانستند که این کارگر گمنام مادری دارد پوست و استخوان، اما با یک دل دریایی! کسی که محکم در خون خواهی پسرش ایستاد و سر خم نکرد و از ستار گمنام آوازه‌ای برکشید که جهانی شد.»

مصاحبه با شبکهٔ تلویزیونی اندیشه

  • «هیچ‌یک از بزرگان این نظام جرأت ندارند که با بهائیان صحبت کنند. چرا؟ چون آیت الله‌ها کمین کرده‌اند به محض اینکه مسئولی حرف از انسانیت بزند، او را از کار برکنار کنند.

شما یک نمونه بیاورید که بزرگان نظام، آن‌هایی که به عنوان مثال اصلاح طلبند، آن‌هایی که متفاوت فکر می‌کنند و آن‌هایی که خیلی پیشرفته هستند یک بار آیا توانسته‌اند از حقوق این‌ها دفاع کنند؟ دانش آموزی که رتبهٔ اول کنکور می‌شود و بهائی است چرا نباید بتواند درس بخواند؟ اصلا رتبهٔ آخر. او چرا نباید بتواند در سرزمین خودش درس بخواند؟»

مصاحبه با شبکهٔ تلویزیونی منو تو

  • «از کلام رهبر ما هیچگاه کلمهٔ “دشمن” نمی‌افتد. دشمن یک ضرورت و یک نیاز است برای روحانیان و مسئولان ما که در حالی که خود در داخل بزرگ ترین لطمه‌ها را وارد کرده‌اند، همهٔ ناهنجاری‌ها و ضایع کردن‌ها و بی عرضگی‌ها و بی‌لیاقتی‌های خود را به گردن دشمن فرضی بیندازند که در بیرون از مرزها است، تا به این ترتیب از آسیب‌ها رهایی پیدا کنند.»

مصاحبه با شبکهٔ تلویزیونی منو تو

  • «بزرگترین مشکل امروز ما آخوندها و آیت الله‌هایی هستند که بدون لیاقت و تخصص و آگاهی، کلیدها و سررشته‌های ادارهٔ جامعه را در دست دارند و تا زمانی که اینها اختیار دارند ما به سراشیبی نگون‌بختی و فلاکت پیش خواهیم رفت.

از میان همهٔ آخوندهایی که الان بر سر کار هستند یک نفر را مثال بزنید و بگویی که مدیر لایقی است، دانشمند فهیمی است، هوشمند با خردی است. اینها آدم‌هایی هستند که در نابجا قرار دارند و برای مردم این سرزمین خط و نشان می‌کشند.»

مصاحبه با شبکهٔ تلویزیونی رها

منابع