پرش به محتوا

پلوتو (مانگا)

از ویکی‌گفتاورد

پلوتو (به ژاپنی: プルート) یک مجموعهٔ انیمه و مانگا در ژانر سایبرپانک، جنایی و روان‌شناختی اثر نائوکی اوراساوا است. این اثر با نگاهی عمیق به هویت ربات‌ها، احساسات مصنوعی و چرخهٔ بی‌پایان انتقام، فاجعهٔ جنگ را به چالش می‌کشد.

گفتگوها

[ویرایش]

گیزیشت (Gesicht)

[ویرایش]
نفرت هیچ‌وقت از بین نمی‌ره؛ فقط زنجیره‌ای از نفرت‌های جدید می‌سازه. هیچ‌چیزی از نفرت متولد نمی‌شه، جز ویرانی بیشتر.

حتی اگر تمام داده‌های حافظهٔ من پاک بشن، این دردی که در اعماق قلبم حس می‌کنم هرگز محو نخواهد شد.

اتم (Atom)

[ویرایش]
ربات‌ها هم می‌تونن گریه کنن، وقتی که غم و غصه‌ای که تحمل می‌کنن فراتر از ظرفیت مدارهای پردازشیشون باشه.

دکتر تنما (Dr. Tenma)

[ویرایش]
انسان‌ها موجودات عجیبی هستند؛ آن‌ها چیزی را خلق می‌کنند که بسیار کامل‌تر از خودشان است، اما در نهایت سعی می‌کنند با نفرت آن را نابود کنند.

برو ۱۶۸۹ (Brau 1589)

[ویرایش]
انسان‌ها تنها موجوداتی در جهان هستند که ماشین‌های فوق‌پیشرفته می‌سازند، فقط به این دلیل که روش‌های کارآمدتری برای کشتن همدیگر پیدا کنند.

پیوند به بیرون

[ویرایش]
ویکی‌پدیا مقاله‌ای دربارهٔ