عراق: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی‌گفتاورد
محتوای حذف‌شده محتوای افزوده‌شده
خط ۱۷: خط ۱۷:
<references/>
<references/>
{{ویکی‌پدیا}}
{{ویکی‌پدیا}}
[[رده:کشورها]]
[[رده:کشورها|عراق]]
[[رده:عراق]]
[[رده:عراق]]

نسخهٔ ‏۲۵ ژوئن ۲۰۱۵، ساعت ۱۳:۳۸

عراق با نام رسمی جمهوری عراق (به عربی: الجمهوریة العراقیة) (به کردی: کۆماری عێراق) کشوری در خاورمیانه و جنوب غربی آسیا ، پایتخت آن بغداد.

گفتاوردها

  • «این درست است که اکثریت در عراق، عرب‌های شیعه هستند اما آنها وابستگی و پیروی از ایران را نمی‌پذیرند. نجف، واتیکان شیعه در جهان است و نه قم... همه مراقد امامان و بزرگان شیعه، اینجا در عراق هستند و در ایران تنها مرقد یک امام وجود دارد که او را امام غریب می‌خوانند. علاوه بر این، حوزه علمیه مرکزی همیشه در عراق بوده است. نجف اشرف، پایه است و این تفاوت بزرگ میان ایران و عراق است...»
  • «من به طور مستقیم فعالیت نیروهای ایرانی در عراق برای برهم زدن امنیت منطقه را می‌دیدیم. با گذشت زمان من ارتباط بسیار نزدیک بین نیروی قدس که بازوی برون مرزی سپاه پاسداران انقلاب است و شبه نظامیان عراق را دیدم.» سپس گفت:«شش نفر از افراد سپاه قدس را در هنگام گفت و گو با شبه نظامیان عراقی دستگیر کردیم. همچنین مدارکی از جمله فاکتور تحویل اسلحه‌های مختلف به شبه نظامیان ثبت و ضبط شد.»
  • «صدام حسین که با ملت شریف عراق مواجه شده است و خود را در معرض هلاک می‌بیند، می‌خواهد با صحنه سازیها اذهان برادران اسلامی ما را از خود و رژیم منحط خود منصرف کند تا چند صباح دیگر به جنایات خود ادامه دهد. آنکه دستش تا مرفق به خون جوانان غیور عراق آلوده است، می‌خواهد خود را طرفدار ملت عرب جا بزند... آنکه به خیال خود عروبت را از اسلام والاتر می‌داند و به اسلام پشت کرده به زعم آنکه ملتهای عرب را به خود متوجه کند، غافل است که ملت عزیز عرب از اسلام چون جان شیرین حفاظت می‌کند و با دشمنان اسلام، چون اسلاف خود درصدر اسلام به جنگ و ستیز برمی‌خیزد.
  • «امروز مردم عراق متوجه شده اند که کدام کشور در روز خطر و گرفتاری کنار آنها قرار دارد و دوست واقعی‌شان چه کشوری است، البته در عراق خود مردم و علما همه کارها را انجام داده‌اند اما در عین حال دلگرمی آنها به همسایه و ملت خوبی به نام ایران است.
  • «من واقع بین، ولی در عین حال خوش بین هستم. من باور دارم که می‌توانیم مشکلات را پشت سر بگذاریم. من از میزان منفعت طلبی‌ها و اقتصاد سیاسی مبنی بر خشونت که در ده سال گذشته بر اثر بحران‌های پی در پی به وجود آمده کم نمی‌کنم. این منفعت طلبی‌ها مانع از پیشرفت عراق و رفاه شهروندان شده است، ولی به فرزندان کشور خوشبینم که به عمق مشکلات پی برند.»

منابع

ویکی‌پدیا مقاله‌ای دربارهٔ
عراق
دارد.