قاسم سلیمانی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی‌گفتاورد
محتوای حذف‌شده محتوای افزوده‌شده
جز ویرایش 89.199.243.13 (بحث) به آخرین تغییری که فرهنگ2016 انجام داده بود واگردانده شد
برچسب: واگردانی
Alborzagros (بحث | مشارکت‌ها)
←‏گفتاوردها: ابرابزار
خط ۱۱: خط ۱۱:
* «با توجه به شکست‌های سنگینی که داعش و سایر گروه‌های تروریست در عراق و سوریه متحمل شده‌اند مطمئن هستیم که این گروه‌ها به پایان عمر خود نزدیک می‌شوند»<ref>http://www.hamshahrionline.ir/details/286998/Defence/revolutionaryguards</ref>
* «با توجه به شکست‌های سنگینی که داعش و سایر گروه‌های تروریست در عراق و سوریه متحمل شده‌اند مطمئن هستیم که این گروه‌ها به پایان عمر خود نزدیک می‌شوند»<ref>http://www.hamshahrionline.ir/details/286998/Defence/revolutionaryguards</ref>
* «خدا لعنت کند شجره خبیثه ملعونه آل سعود را که به ناحق بیت‌الله الحرام این جایگاه با عظمت عالم اسلام را به ناحق مصادره کرده‌است.»<ref>http://www.hamshahrionline.ir/details/347147/Defence/revolutionaryguards</ref>
* «خدا لعنت کند شجره خبیثه ملعونه آل سعود را که به ناحق بیت‌الله الحرام این جایگاه با عظمت عالم اسلام را به ناحق مصادره کرده‌است.»<ref>http://www.hamshahrionline.ir/details/347147/Defence/revolutionaryguards</ref>
** سخنرانی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در روز جهانی مساجد، تهران ۱۳۹۶

همه جنگ و جدال عالم اسلام و غرب بر سر مسجد است و آن مسجد الاقصی است و مسجدی که موجب وحدت میان مسلمین جهان می‌شود، مسجد الحرام است. این امور اهمیت نقش مساجد را می‌رساند.
در اسلام سه نوع مسجد با سه رویکرد وجود دارد:
# مسجدی که ائمهٔ جماعت آن به امور تربیتی و فرهنگی پرداخته و انسان‌هایی ایثارگر و مجاهد را تربیت می‌نمایند. تربیت امام خمینی (ره) نمونه ای از این مساجد بود.
# مساجدی که در آنها فقط به امور مذهبی پرداخته می‌شود و همه چیز در زمان و موقعیت درست خود انجام می‌شود.
# مساجدی که در آن مدام به اسلام و مسلمین حمله می‌شود که نمونهٔ بارز آن مسجد علمای تکفیری است که نتیجه اش پیدایش داعش می‌باشد.
ما با دو خطر داخلی و خارجی درگیر هستیم. در داخل گرفتار فتنه‌های مذهبی بوده و در خارج مورد تهاجم گستردهٔ علیه عالم اسلام قرار داریم که هدف این گروه تلاش برای همسان سازی جهان است. حفط و نگهداری آنچه امام خمینی (ره) به رهبری سپرده‌اند، کار راحتی نیست. حفظ این نظام با حفاظت از محیط اطراف آن امکان‌پذیر است. نگاه به مسجد هم باید این گونه باشد. حفاظت از داخل مسجد به تنهایی نمی‌تواند راهگشا باشد و اگر امام جماعت مسجدی نتوانست به هدف نهایی خود و جذب مردم برسد، باید بداند که دشمن در آن مکان رخنه کرده و تلاش فایده ای ندارد.
گاهی خداوند برای بزرگ کردن چیزی اتفاقی را می‌آفریند. شهادت شهید محسن حججی نمونه ای روشن بر این ادعاست. او با شهادت خود به همهٔ عظمت‌ها عظمت بخشید.
مقام معظم رهبری در زمینهٔ حفظ نظام بسیار مؤثر عمل کرده‌اند. گاه رفتاری از سوی یک مرجع عالی قدر با توجه به حکمتی سر می‌زند که درک مفهوم آن برای عامه امکان‌پذیر نیست. در مرحلهٔ بعد شجاعت یک مقام و عکس العمل مناسب با توجه به شرایط موجود نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است. نمونهٔ این موضوع دخالت ایران در مقابله با نیروهای تکفیری بود که با شجاعت رهبری، این حکمت به ظهور تبدیل شده و به نتیجه رسید.
موضوع دیگر در این باره منطق ما در مقابل این تصمیم بود و ما در کمک رسانی به عراق منافع خود را از این کشور تفکیک نکردیم و همه چیز را یکسان در نظر گرفتیم. ایران همواره در طول تاریخ، کشوری ثبات دهنده در منطقه بوده که با توجه به تهاجم‌های بی شمار، توانسته اصالت خود را حفظ نماید و البته نقش مذهب در این میان بی تأثیر نیست. پس حفظ نظام جمهوری اسلامی نیز اهمیت بسیاری دارد و اگر خدشه ای به آن وارد شود قابل جبران نیست. همه ما باید در حفظ این نظام کوشا باشیم و آن را حمایت نماییم.<ref>[]<http://sokhanrani.iranseda.ir/detailsAlbum/?VALID=TRUE&g=294779 سخنرانی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در روز جهانی مساجد، تهران ۱۳۹۶
/ref>


== دربارهٔ او ==
== دربارهٔ او ==

نسخهٔ ‏۱۳ ژانویهٔ ۲۰۲۰، ساعت ۰۸:۲۹

قاسم سلیمانی (کرمان، ۱۹۵۷ م) فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران.

گفتاوردها

  • «مهم‌ترین حادثه اولیه تاریخ اسلام در سال ۱۴۹۲ اتفاق افتاد؛ یعنی «سقوط اندلس». نقطه اوج صعودی جهان اسلام. در ۱۴۹۲ اندلس سقوط کرد که همزمان می‌شود با پیدایش قاره آمریکا. از آن زمان، جهان اسلام یک سیر انحطاطی، قهقرایی و نزولی را طی می‌کند.»
    • سخنرانی تاریخ ۲۷ بهمن ماه 1392 [۱]
  • «فرصتی شد پس از مدت‌ها فیلم «چ» را ببینم. با دیدن آن صحنه‌ها، به یاد غربت دیروز ایرانی‌ترین ایرانی‌ها و اسلامی‌ترین اسلامی‌ها، ایثارگران فداکاری که فرصت یافتید، با هنر قابل تقدیر خود، یک نمونه از هزاران نمونه اعجاب‌آور آنان را به تصویر بکشانید و بر مظلومیت امروز همان چهره‌های فراموش شده گریه کردم»
  • «برادرم از طعنه‌ها و سرزنش‌ها نهراسید و به سیمرغ‌های دنیوی هم فکر نکنید و این راه را ادامه دهید. سیمرغ شما وجدان‌های بیدار شده، در اثر این حقیقت ارزشمند ارایه شده و اشک‌های غلتانی است که بر گونه‌ها جاری ساختید.»
  • «با توجه به شکست‌های سنگینی که داعش و سایر گروه‌های تروریست در عراق و سوریه متحمل شده‌اند مطمئن هستیم که این گروه‌ها به پایان عمر خود نزدیک می‌شوند»[۲]
  • «خدا لعنت کند شجره خبیثه ملعونه آل سعود را که به ناحق بیت‌الله الحرام این جایگاه با عظمت عالم اسلام را به ناحق مصادره کرده‌است.»[۳]
    • سخنرانی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در روز جهانی مساجد، تهران ۱۳۹۶

همه جنگ و جدال عالم اسلام و غرب بر سر مسجد است و آن مسجد الاقصی است و مسجدی که موجب وحدت میان مسلمین جهان می‌شود، مسجد الحرام است. این امور اهمیت نقش مساجد را می‌رساند. در اسلام سه نوع مسجد با سه رویکرد وجود دارد:

  1. مسجدی که ائمهٔ جماعت آن به امور تربیتی و فرهنگی پرداخته و انسان‌هایی ایثارگر و مجاهد را تربیت می‌نمایند. تربیت امام خمینی (ره) نمونه ای از این مساجد بود.
  2. مساجدی که در آنها فقط به امور مذهبی پرداخته می‌شود و همه چیز در زمان و موقعیت درست خود انجام می‌شود.
  3. مساجدی که در آن مدام به اسلام و مسلمین حمله می‌شود که نمونهٔ بارز آن مسجد علمای تکفیری است که نتیجه اش پیدایش داعش می‌باشد.

ما با دو خطر داخلی و خارجی درگیر هستیم. در داخل گرفتار فتنه‌های مذهبی بوده و در خارج مورد تهاجم گستردهٔ علیه عالم اسلام قرار داریم که هدف این گروه تلاش برای همسان سازی جهان است. حفط و نگهداری آنچه امام خمینی (ره) به رهبری سپرده‌اند، کار راحتی نیست. حفظ این نظام با حفاظت از محیط اطراف آن امکان‌پذیر است. نگاه به مسجد هم باید این گونه باشد. حفاظت از داخل مسجد به تنهایی نمی‌تواند راهگشا باشد و اگر امام جماعت مسجدی نتوانست به هدف نهایی خود و جذب مردم برسد، باید بداند که دشمن در آن مکان رخنه کرده و تلاش فایده ای ندارد. گاهی خداوند برای بزرگ کردن چیزی اتفاقی را می‌آفریند. شهادت شهید محسن حججی نمونه ای روشن بر این ادعاست. او با شهادت خود به همهٔ عظمت‌ها عظمت بخشید. مقام معظم رهبری در زمینهٔ حفظ نظام بسیار مؤثر عمل کرده‌اند. گاه رفتاری از سوی یک مرجع عالی قدر با توجه به حکمتی سر می‌زند که درک مفهوم آن برای عامه امکان‌پذیر نیست. در مرحلهٔ بعد شجاعت یک مقام و عکس العمل مناسب با توجه به شرایط موجود نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است. نمونهٔ این موضوع دخالت ایران در مقابله با نیروهای تکفیری بود که با شجاعت رهبری، این حکمت به ظهور تبدیل شده و به نتیجه رسید. موضوع دیگر در این باره منطق ما در مقابل این تصمیم بود و ما در کمک رسانی به عراق منافع خود را از این کشور تفکیک نکردیم و همه چیز را یکسان در نظر گرفتیم. ایران همواره در طول تاریخ، کشوری ثبات دهنده در منطقه بوده که با توجه به تهاجم‌های بی شمار، توانسته اصالت خود را حفظ نماید و البته نقش مذهب در این میان بی تأثیر نیست. پس حفظ نظام جمهوری اسلامی نیز اهمیت بسیاری دارد و اگر خدشه ای به آن وارد شود قابل جبران نیست. همه ما باید در حفظ این نظام کوشا باشیم و آن را حمایت نماییم.خطای یادکرد: برچسب تمام‌کنندهٔ </ref> برای برچسب <ref> پیدا نشد

منابع