علی‌رضا افتخاری

از ویکی‌گفتاورد
پرش به: ناوبری، جستجو
موسیقی کارآیی یک علم، اندیشه و عشق را دارد.یک شعر و موسیقی می‌تواند یک کشور را به سوی دین،عشق و اخلاق هدایت کند و انسان آهن‌گونه را مبدل به طلا کند .

علی‌رضا افتخاری، از خوانندگان موسیقی سنتی ایرانی و یکی از چهره​های ماندگار در ایران.

منبع دار [ویرایش]

  • «ديدن دستان پينه بسته كارگران دلم را به شوق مي آورد .خوردن چايي با مردمي كه هر چه ما هنرمندان داريم از آنهاست ،روحيه ام را براي ارئه كارهايي تاثيرگذارخستگي ناپذير مي كند.»


  • «هنرمند را دیر می توان شناخت و احساسات او را یافت.»


  • «یک عده ای بی غم دور هم جمع شدند و این مجله را ساختند و هر چه می خواهند از طریق مکتوبات و کاریکاتورها به من و امثال من نسبت می دهند. آخر انها تحت چه قواعدی این شوخی ها را می کنند من خوشم نمی اید که یک عده جوان بر من لباس امریکایی و شعبده بازی می پوشانند مگر من شعبده باز هستم ؟ ....من اگر در زمان رسول خدا بودم ،شکایت پیش رسول خدا می بردم....»
    • در پاسخ به اقدام مجله همشهری جوان در چاپ کاریکاتور منتسب به ایشان



  • «مربیانم‌ می‌گفتند که‌ اگر تلاش‌ کنم‌، در کشتی‌ به‌ جایی‌ خواهم‌ رسید، اما باید بین‌ کشتی‌ و موسیقی یکی‌ را انتخاب‌ می‌کردم‌... نمی‌توانستم‌ هر دو را در یک‌ زمان‌ انتخاب‌ می‌کردم‌، این‌ شد که‌ موسیقی‌ را فراگرفتم‌..»


  • «گر عشق‌، زیبایی‌، تاریخ‌، رنج‌، نبرد، عشق‌، سازش‌، آسایش‌، پاک‌بازی‌، جانبازی‌، خط و خون‌ ، شعر، عرفان‌، داریم‌ پس‌ موسیقی‌ هم‌ داریم‌، اگر آن‌ چند قطب‌ را یافتیم‌، روح‌ سرزمین‌ را یافتیم‌، که‌ آن‌ هنر است‌. »


  • «کار با جوانان‌، انگیزه‌ مرا قوی‌ می‌سازد، همان‌طور که‌ روز و روزگاری‌ دلم‌ می‌خواست‌ من‌ هم‌ با آدم‌هایی‌ کار کنم‌، که‌ قدری‌ بیشتر کار کرده‌اند.»


  • «یک‌ هنرمند خوب‌ و با انصاف‌، شهرتش‌ را با مردم‌ تقسیم‌ می‌کند، یک‌ هنرمند خوب‌ مثل‌ یک‌ ستاره‌ است‌، اگر او را ندیده‌اند، باز می‌بینید که‌ سرجایش‌ است‌.»


  • «در مورد کار موسیقی‌ به‌ گونه‌ای‌ برنامه‌ریزی‌ کرده‌ام‌ که‌ برای‌ تمامی‌ اقشار از گدای‌ کوی‌ و برزن‌ بگیر تا افراد شاخص‌، موثر و تاثیرگذار باشم‌...»


  • «بقول ارسطو: " زندگی بدون شادی درست نیست "، شادی و سلامتی را برای همه مردم خواهانم و اینکه هرکس شاد و خوشحال و زنده باشد ، شاد برای زندگی کردن.»


  • «هنر جلوه‌گاه‌ زیبایی‌ است‌ و هنرمند آفریدگار زیبایی‌... هنر روح‌ سرزمین‌ است‌»
  • «از بودن میان مردم حس و حال می گیرم زندگی صحنه اپراست هنرمندی که از اجتماع تاثیر نپذیرد اجتماع هم او را نمی پذیرد.»


  • «کار با جوانان‌، انگیزه‌ مرا قوی‌ می‌سازد، همان‌طور که‌ روز و روزگاری‌ دلم‌ می‌خواست‌ من‌ هم‌ با آدم‌هایی‌ کار کنم‌، که‌ قدری‌ بیشتر کار کرده‌اند... »


  • «مربیانم‌ می‌گفتند که‌ اگر تلاش‌ کنم‌، در کشتی‌ به‌ جایی‌ خواهم‌ رسید، اما باید بین‌ کشتی‌ و موسیقی‌ یکی‌ را انتخاب‌ می‌کردم‌... نمی‌توانستم‌ هر دو را در یک‌ زمان‌ انتخاب‌ می‌کردم‌، این‌ شد که‌ موسیقی‌ را فراگرفتم‌... »


  • «من از بودن در میان مردم حس و حال می گیرم.معمولا به قهوه خانه های پایین شهر نظیر نازی آباد می روم.لبخند مردم به من انرژی دو چندان می دهد.»


  • «من در برنامه ای به رسم ادب به رئیس جمهور عزیزمان ادای احترام کردم. از آن زمان به بعد،من و خانواده ام به وسیله تماسهای تلفنی مورد اذیت و آزار قرار گرفتم.هانتهایی که به خودم شد را می بخشم اما اهانتهایی که به دخترم در دانشگاه صورت گرفت را به هیچ عنوان نمی بخشم.»


  • «در دانشگاه موهاي دختر مرا کشیده اند و به وی توهین کرده اند در حالی که او یک استاد دانشگاه است.»

منبع [ویرایش]

  • پایگاه مجازی-اینترنتی استاد علیرضا افتخاری

پیوند به‌بیرون [ویرایش]

Wikipedia-logo-fa.png
ویکی‌پدیا مقاله‌ای دربارهٔ